• Blijer leven kun je leren!
  • Specialist Eenzaamheid
  • NLP en mBIT - Coach
  • Eenzaamheid, rouw en verlies

Individuele coaching

 

Als Specialist Eenzaamheid en NLP/mBIT-Coach geef ik voorlichting, coaching, scholing en advies bij eenzaamheid, rouw en verlies en over hoe je blijer kunt leren leven! Daarnaast ben ik bevoegd tot het geven van de officieel erkende cursus Creatief Leven en verzorg ik diverse lezingen en (op maat gemaakte) thema-workshops. Ik werk zowel met individuele cliënten als in groepsverband, voor particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen. Vraag gerust naar de diverse mogelijkheden.


Mijn motto? Blijer leven kun je leren!


Blijer leven kun je leren!

Tijdens je individuele coachtraject neem ik je mee op weg naar een blijer leven. En natuurlijk zul je daar ook zelf wat voor moeten doen want anders gebeurt er helemaal niks!

Dus..... durf jij in de spiegel te kijken die ik je voorhoud en ben je bereid op zoek te gaan naar belemmerende gedachten en gewoontes (patronen) en deze los te laten? Wil jij meer zelfvertrouwen ervaren en (weer) de regie over je eigen leven krijgen? Zet dan nu je eerste stap naar een blijer leven!

Tijdens het coachen zet ik je letterlijk in beweging om de gewenste veranderingen in gang te zetten. Samen aan tafel zitten praten zonder actie komt bij mij zelden voor!

Kom je een keer kennismaken? Dan geef ik jou als voorproefje alvast een klein stukje blijer leven cadeau. Hoe fijn is dat!

Nieuwsgierig geworden? Ik wel naar jou!

    Meer informatie? Neem hier contact met mij op. 

    Op zoek naar andere mogelijkheden? Kijk dan hier.