Wat is jouw verhaal?

Merk jij dat mensen afhaken omdat er iets ingrijpends is gebeurd in jouw leven?

Kun jij bij niemand meer terecht met je verhaal? Ervaar jij dat je overal alleen voor staat? Niet langer aansluiting vindt bij anderen?

Heb je het gevoel dat jij er niet toe doet, dat je niets waard bent? Dat je minder bent dan een ander? Lijkt het wel alsof er niemand meer om je geeft?

Maak je je het liefst zo klein mogelijk om maar vooral niet op te vallen?

Kun jij je ook zo enorm alleen voelen, zelfs te midden van je vrienden? Zo'n intens verloren en leeg gevoel? Voel jij je niet gezien of gehoord?

Merk je dat jij je ongelukkig voelt en de glans uit je leven is verdwenen? 

Zet jij regelmatig een masker en een glimlach op en doe jij voor de buitenwacht alsof er niets aan de hand is? 

Hoe voelt dat om iedere dag zo te leven? Hoe lang wil je dit nog volhouden?


pas als jij accepteert dat het eenzaamheid is wat je voelt kun je er wat aan doen!


De oplossing

Wil jij weten hoe je weer in verbinding met jezelf en anderen kunt komen? Contacten durven leggen? Een positiever zelfbeeld krijgen waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer stijgt? Ervaren dat je er weer toe doet en erbij hoort? Af van je minderwaardigheidsgevoel waar je misschien al jarenlang onder gebukt gaat?

De dag met een glimlach beginnen? Voelen dat het leven weer zin heeft en de toekomst positiever inzien? Meer blijheid ervaren dan dat je deed? Ja toch?

En is dat jou tot nu toe nog niet gelukt omdat je geen idee hebt hoe? 

Gelukkig weet ik dat wel en help ik jou graag op weg naar een blijer leven! 🙂

MIJN EENZAAMHEID DE BAAS - individueel coachtraject  

Tijdens de coaching word je flink aan het werk gezet en zet ik je regelmatig echt letterlijk in beweging. Tussen de sessies door kun je via de mail/whatsapp altijd vragen stellen. Ook krijg je iedere keer oefeningen mee voor thuis. Blijvende veranderingen hebben nu eenmaal meer nodig dan 1 uur coaching in de 2 weken, daar moet je dus zelf ook wat voor doen. Dat is één van de sleutels tot succes: er zelf ook dagelijks mee bezig zijn!

Het leven is te kostbaar om te laten verpesten door gevoelens van eenzaamheid! 

De andere sleutel tot succes is om eerst te kijken of wij matchen. Want, zonder match geen succes en scheiden onze wegen. Dus........wil jij de dag weer met een glimlach beginnen? Voelen dat het leven weer zin heeft en de toekomst positief inzien? Meer blijheid ervaren dan je tot nu deed? Zeg dan 'ja' tegen jezelf en stap in zodat we samen kunnen kijken of we een match zijn. Weet dat het leven te kostbaar is om te laten verpesten! 

Dit traject bestaat uit 5 x 1 uur persoonlijke coaching, oefeningen voor thuis, meditaties, mail/whatsapp contact en kost € 549,=  

Lukt het jou niet alleen? Stap dan nu in en je leven gaat er echt anders uitzien!