• blijer leven kun je leren
 • mijn eenzaamheid de baas
 • specialist eenzaamheid
 • nlp-coach

Blijer leven kun je leren!

Fijn dat je de website hebt bekeken en nu op deze pagina bent aanbeland. Was alles tot nu toe duidelijk of wil je nog wat meer informatie? Of heb je na het lezen van het aanbod het idee dat je nog iets mist, dit nog niet helemaal aansluit op hetgeen je zou willen? Schroom dan vooral niet om contact met mij op te nemen, geen enkel probleem. Ik denk graag met je mee!


Blijer leven kun je leren!

Waar droom jij van? Wat zou je (nog) graag willen bereiken in dit leven? Welke dingen vind jij belangrijk? Waar zou je meer van willen of goed kunnen gebruiken? Kortom, hoe ziet een blijer leven er voor jou uit? 

Wil jij (eindelijk) uit de schaduw treden en ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Maak dan nu een geheel vrijblijvende afspraak. Is er een klik en wil jij verder? Dan gaan we samen kijken hoe jouw persoonlijk coachtraject er uit zou kunnen zien.  

En tijdens onze kennismaking geef ik jou als voorproefje alvast een klein stukje blijer leven cadeau. Hoe leuk is dat?

Nieuwsgierig geworden? Ik wel naar jou!

  Voor meer informatie klik hier


  Cursus Creatief Leven!

  Voel jij meer voor een groepscursus? Dan is de cursus Creatief Leven! iets voor jou. Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten en is een zeer effectieve methode. Binnen deze besloten groep zal je ongetwijfeld veel herkenning vinden en steun ervaren van je medecursisten. Tegelijkertijd ga je zelf flink aan de slag met je eigen persoonlijke ontwikkeling zodat je weer de eigen regie op je leven terugkrijgt. 

  Voor bedrijven, gemeenten of organisaties is het ook mogelijk deze cursus in company te verzorgen.  

  Voor meer informatie klik hier


  Eenzaamheid, rouw of verlies op de werkvloer! 

  Zo'n 4 op de 10 mensen voelt zich vaak eenzaam, om wat voor reden dan ook. Het zou goed mogelijk zijn dat ook een aantal van uw werknemers last heeft van deze eenzame gevoelens. Dat zij daardoor wellicht minder productief zijn wat zich zou kunnen vertalen in mindere bedrijfsresultaten. 

  Wat kan ik hierin voor u doen?

  • de gevolgen van eenzaamheid op de werkvloer bespreken
  • voorlichting/scholing aan zowel werkgever als werknemers
  • (individuele) coaching van werknemers
  •  begeleiding bij rouw of verlies van werknemers

  Voor meer informatie kijk hier