DE LEZING VAN MANU KEIRSE VAN 27 JUNI ZIT HELAAS VOL.

Blijer leven kun je leren!

Als Specialist Eenzaamheid en NLP-Coach geef ik voorlichting, coaching, scholing en advies bij eenzaamheid, rouw en verlies en over hoe je blijer kunt leren leven! Daarnaast organiseer ik (op maat gemaakte) thema-workshops. Ik werk zowel met individuele cliënten als in groepsverband, voor particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen. Vraag gerust naar de diverse mogelijkheden.


Mijn motto? Blijer leven kun je leren!


Blijer leven kun je leren!

Tijdens je individuele coachtraject neem ik je mee op weg naar een blijer leven. En natuurlijk zul je daar ook zelf wat voor moeten doen want anders gebeurt er helemaal niks!

Dus..... durf jij in de spiegel te kijken die ik je voorhoud en ben je bereid op zoek te gaan naar belemmerende gedachten en gewoontes (patronen) en deze los te laten? Wil jij meer zelfvertrouwen ervaren en (weer) de regie over je eigen leven krijgen? Zet dan nu je eerste stap naar een blijer leven!

Tijdens het coachen zet ik je letterlijk in beweging om de gewenste veranderingen in gang te zetten. Samen aan tafel zitten praten zonder actie komt bij mij zelden voor!

Kom je een keer kennismaken? Dan geef ik jou als voorproefje alvast een klein stukje blijer leven cadeau. Hoe fijn is dat!

Nieuwsgierig geworden? Ik wel naar jou!

  Voor meer informatie klik hier


  Cursus Creatief Leven!

  Voel jij meer voor een groepscursus? Dan is de cursus Creatief Leven! iets voor jou. Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten en is een zeer effectieve methode. Binnen deze besloten groep zal je ongetwijfeld veel herkenning vinden en steun ervaren van je medecursisten. Tegelijkertijd ga je zelf flink aan de slag met je eigen persoonlijke ontwikkeling zodat je weer de eigen regie op je leven terugkrijgt. 

  Voor bedrijven, gemeenten of organisaties is het ook mogelijk deze cursus in company te verzorgen.  

  Voor meer informatie klik hier


  Eenzaamheid, rouw of verlies op de werkvloer! 

  Zo'n 4 op de 10 mensen voelt zich vaak eenzaam, om wat voor reden dan ook. Het zou goed mogelijk zijn dat ook een aantal van uw werknemers last heeft van deze eenzame gevoelens. Dat zij daardoor wellicht minder productief zijn wat zich zou kunnen vertalen in mindere bedrijfsresultaten. 

  Wat kan ik hierin voor u doen?

  • de gevolgen van eenzaamheid op de werkvloer bespreken
  • voorlichting/scholing aan zowel werkgever als werknemers
  • (individuele) coaching van werknemers
  •  begeleiding bij rouw of verlies van werknemers

  Voor meer informatie kijk hier