• blijer leven kun je leren
  • de blije bovenkamer
  • mijn eenzaamheid de baas
  • specialist eenzaamheid
  • NLP-coach

Nieuwspagina

Wil jij op de hoogte blijven en regelmatig de nieuwsbrief ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in.  


DE LEZING VAN MANU KEIRSE WAS EEN GROOT SUCCES.

Zo’n 300 bezoekers luisterden ademloos naar zijn verhaal over rouw en het omgaan met verlies en verdriet.

Maandag 27 juni 2022, een mooie zomeravond waarop zo'n 300 bezoekers samenkwamen in de Ontmoetingskerk in Goes om de lezing bij te wonen van de zeer bekende Vlaamse Prof. dr. em. Manu Keirse, klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde. Hij is een autoriteit in België en Nederland als het gaat om rouw en omgaan met verlies en verdriet. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en in vele talen vertaald. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker. 

Elkaar helpen bij verlies en verdriet

Dat was het thema van de avond en het publiek zat bijna 2 uur lang ademloos te luisteren. Hij wist zijn publiek te boeien met zijn onbegrensde kennis van rouw, verlies en verdriet in al zijn vormen. Velen gingen dan ook met een door hem gesigneerd boek onder de arm naar huis. 

Naast het bijwonen van de lezing was het ook mogelijk het Ontmoetingsplein te bezoeken. Zowel Zeeuws Verlies als Clarahofje, Clarathuis, Bodycasting Zeeland, Huis voor Levensvragen, Kaaskensthuis en Urnenhemel waren aanwezig. 

Al met al was het een zeer geslaagde avond die door vele aanwezigen als zeer waardevol, helpend en troostend werd omschreven. Voor sommigen was zijn verhaal zelfs een echte eye-opener. Een avond van liefdevolle verbinding.