• Specialist Eenzaamheid
  • NLP en mBIT - Coach
  • Blijer leven kun je leren!
  • Eenzaamheid, rouw en verlies

Blijer leven kun je leren!

Wat ga jij nu anders doen?

Of je nu jong of oud(er) bent, je niet lekker in je vel zit, jezelf niet happy voelt, ongelukkig bent of gevoelens van eenzaamheid ervaart, om dit te veranderen zul je iets anders moeten doen dan je tot nu toe gewend was. Je zult in ieder geval bereid moeten zijn om bepaalde gedachten en gewoontes (patronen) los te laten. Welke dat dan zijn? Die zoektocht gaan we samen aan om vervolgens nieuwe gedachten en gewoontes aan te leren waar jij blijer van wordt.

Want......als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd kreeg!

Ofwel, dan verandert er niets en blijft alles bij het oude. Ook wordt er volop ingezet op het herwinnen van je eigenwaarde want de kans is groot dat jouw zelfbeeld niet zo heel erg positief is. Door op verschillende fronten tegelijk aan het werk te gaan wordt de boel flink opgeschud en worden er ook stappen gezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door dit totaalconcept kun je de regie over je eigen leven weer terugpakken en de ruimte voelen om op weg te gaan naar een blijer leven.

Klinkt uitdagend? Dat is het ook maar jij gunt jezelf toch ook een blijer leven?

 

Investeer dan nu in jezelf voor de rest van je leven! Kies hieronder en zet jouw eerste stap!


 

Als Specialist Eenzaamheid en NLP/mBIT - Coach combineer ik mijn kennis en kunde op het gebied van eenzaamheid, rouw, verlies en persoonlijke ontwikkeling met diverse methodieken en de bewezen, zeer impactvolle NLP-technieken, TimeLine Therapy, Hypnose en mBIT. Dit betekent dat we zelden alleen maar aan het praten zijn, ik zet je ook echt letterlijk in beweging. 

Daarnaast ben ik bevoegd tot het geven van de officieel erkende cursus Creatief Leven en verzorg ik diverse (op maat gemaakte) lezingen en thema-workshops. Ik werk zowel met individuele cliënten als in groepsverband, voor particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen. Heb je vragen? Twijfel niet om ze te stellen, ik beantwoord ze graag.