• Specialist Eenzaamheid
  • NLP en mBIT - Coach
  • Blijer leven kun je leren!
  • Eenzaamheid, rouw en verlies

Individuele coaching

 

Als Specialist Eenzaamheid en NLP/mBIT-Coach geef ik voorlichting, coaching, scholing en advies bij eenzaamheid, rouw en verlies én hoe je blijer kunt leren leven! Daarnaast ben ik bevoegd tot het geven van de officieel erkende interventie Creatief Leven en verzorg ik diverse (op maat gemaakte) lezingen en thema-workshops. Ik werk zowel met individuele cliënten als in groepsverband, voor particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen. Heb je een vraag? Ik beantwoord hem graag. 


Mijn motto? Blijer leven kun je leren!


Blijer leven kun je leren!

Zet jij regelmatig een masker op omdat je niet gezien of gehoord wordt? Heb je weinig zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld? Kun je bij niemand meer terecht met je verhaal? Ervaar jij dat je overal alleen voor staat? Niet langer aansluiting vindt bij anderen? Voel jij jezelf waardeloos en merk je dat de meeste mensen jou links laten liggen? Lijkt het wel alsof er niemand meer om je geeft?

Mensen die afhaken omdat jij bijvoorbeeld een ziekte hebt? Of je partner, kind? Jou niet meer begrijpen? Heb je het gevoel dat jij er niet toe doet, dat je niets waard bent? Dat je minder bent dan een ander? Baal jij ervan zo te leven?

 

Wil jij af van je minderwaardigheidsgevoel waar je misschien al jarenlang onder gebukt gaat? Een positiever zelfbeeld krijgen waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer stijgt? Ervaren dat je er weer toe doet en erbij hoort? Weten hoe je weer in verbinding met jezelf en anderen kunt staan? Contacten durven leggen? 

De dag weer eens met een glimlach beginnen? Voelen dat het leven weer zin heeft en de toekomst positief inzien? Meer blijheid ervaren dan dat je deed?  

Waarom is je dat dan nog steeds niet gelukt? Omdat je zelf niet weet hoe? 

Tijdens je individuele coachtraject neem ik je mee op weg naar een blijer leven. En natuurlijk zul je daar ook zelf wat voor moeten doen want anders gebeurt er helemaal niks!

Dus..... durf jij in de spiegel te kijken die ik je voorhoud en ben je bereid op zoek te gaan naar belemmerende gedachten en gewoontes (patronen) en deze los te laten? Wil jij meer zelfvertrouwen ervaren en (weer) de regie over je eigen leven krijgen? Zet dan nu je eerste stap naar een blijer leven!

Tijdens het coachen zet ik je letterlijk in beweging om de gewenste veranderingen in gang te zetten. Samen aan tafel zitten praten zonder actie komt bij mij zelden voor!

Kom je een keer kennismaken? Dan geef ik jou als voorproefje alvast een klein stukje blijer leven cadeau. Hoe fijn is dat!

Nieuwsgierig geworden? Ik wel naar jou!

    Meer informatie? Neem hier contact met mij op. 

    Op zoek naar andere mogelijkheden? Kijk dan hier.