DE LEZING VAN MANU KEIRSE VAN 27 JUNI ZIT HELAAS VOL.

Welkom

 

Blijer leren leven? Dat wil jij toch ook!

Want hoe fijn zou het zijn als jij met een blijer en zorgelozer gevoel door het leven zou kunnen gaan? Dat je meer zelfvertrouwen ervaart?  Je zou weten wat je kan doen om jouw gevoelens van eenzaamheid de baas te kunnen die bijvoorbeeld zijn ontstaan door verlies, rouw, bindings- of verlatingsangst, pestgedrag, moeilijke jeugd, ziekte, nieuwe baan, verhuizen of moeder worden? En je daardoor minder kans loopt op serieuze gezondheidsrisico's?

Eenzaamheid, dat verloren, lege gevoel, die knoop in je maag, niet gehoord of gezien worden, er niet toe doen of hoe jij dat dan ook ervaart. Ben jij het ook beu iedere dag je masker op te zetten en te doen alsof je gelukkig bent? Daar wil jij toch ook vanaf? 

Dat iemand zich eenzaam voelt kun je aan de buitenkant niet zien!

Of blijf jij jezelf liever terugtrekken in je schulp, je verloren voelen in gezelschap of intens alleen in bijvoorbeeld je relatie? Iedere keer hopen dat het beter wordt? Is dat jouw manier van de dagen doorkomen en je leven te leven? Hoe lang denk je dit nog vol te houden? Een jaar, twee jaar, vijf jaar? Daar is het leven toch te waardevol voor? En zeg eens eerlijk:

Hoe fijn zou het zijn als jij je gevoelens van eenzaamheid de baas kunt?  Wist je dat

  • ruim 5 miljoen Nederlanders zich regelmatig eenzaam voelen?
  • circa 1,7 miljoen Nederlanders last hebben van chronische eenzaamheid? 
  • dit schrikbarende aantallen zijn en eenzaamheid onder alle leeftijden voorkomt?
  • eenzaamheid een gevoel is en alleen jijzelf kunt bepalen of je er last van hebt?
  • eenzaamheid na zo'n 9 - 12 maanden overgaat in chronische eenzaamheid?
  • chronische eenzaamheid leidt tot een eenzaam brein?
  • een eenzaam brein zorgt voor hersenveranderingen?
  • chronische eenzaamheid serieuze gezondheidsrisico's met zich meebrengt?
  • je met deskundige hulp iets kunt doen aan je eenzaamheid?
  • deskundig hulp geboden wordt door een Specialist Eenzaamheid?

  Blijer leven kun je leren! Daar kun je voor kiezen, ook jij...... 

  Ieder mens is uniek, dus ook in het ervaren van gevoelens van eenzaamheid. Vaak zijn deze ontstaan door omstandigheden waar je niets aan kunt doen. Waar je wel wat aan kunt doen is kiezen hoe jij er mee omgaat. Dat bepaalt mede jouw kwaliteit van leven.

  Vind je dat lastig en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan ben je bij de blije bovenkamer aan het goede adres: samen gaan we ontdekken welke stappen je hebt te zetten om je positiever te voelen, steviger op je benen staan, regie te krijgen over je eigen leven en je gevoelens van eenzaamheid daardoor de baas te worden. Ofwel: blijer te kunnen leven! Klik hieronder op de foto's voor het aanbod.


  Alarmbellen

  Herken jij jezelf in bovenstaande en denk je nu: de hoogste tijd om voor mezelf te kiezen, uit mijn schulp te kruipen en mijn gevoelens van eenzaamheid de baas te worden?

  Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een nadere kennismaking.

  Tot snel!