Week van de Eenzaamheid: 29 september t/m 6 oktober. Diverse lezingen: Blijer leven kun je leren!

Mijn eenzaamheid de baas

Hoe fijn zou het zijn als jij, net als al die andere mensen, blijer en dus zorgelozer door het leven zou kunnen gaan? Om meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld te ervaren? Of misschien ben je wel op zoek naar meer zingeving?

Zet dan samen met mij stappen op weg naar een blijer leven! Ook jij kunt dat. Lees de mogelijkheden maar eens door, er is een divers aanbod waaruit je kunt kiezen. Kom je er nog niet uit? Schroom dan niet om contact op te nemen, dan kijken we samen wat het best passend is voor jou, wat voor jou het beste voelt en ook nog als muziek in de oren klinkt.

Kies het aanbod wat bij jou past:

Blijer leven kun je leren!

Wil jij ook blijer leren leven en je niet langer 'anders' voelen? Gaat je voorkeur uit naar individuele coaching? Dan gaan wij  samen ontdekken welke stappen je hebt te zetten om je positiever te voelen, steviger op je benen staan en de regie (terug) te krijgen over je eigen leven. Hoe klinkt dat? 

Je kunt kiezen uit verschillende coachtrajecten, passend bij jouw situatie. 

 

Voor meer informatie klik HIER   


Cursus Creatief Leven!

De cursus Creatief Leven! is ontwikkeld door Faktor5 en wordt uitsluitend gegeven door een Specialist Eenzaamheid.

De cursus wordt vaak in groepsverband aangeboden. Dit is een zeer effectieve methode waarin je tevens steun ervaart van je medecursisten. Binnen de groep ga je ook zelf aan de slag met je eigen persoonlijke ontwikkeling. 

Ben jij niet zo'n groepsmens? Of komt je dat niet uit? Dat kun je ook kiezen voor de online cursus. Deze kun je eventueel  aanvullen met individuele begeleiding, desgewenst online.

Voor meer informatie klik hier


Eenzaamheid op de werkvloer! 

Zo'n 4 op de 10 mensen voelt zich eenzaam. Het zou goed mogelijk zijn dat ook een aantal van uw werknemers te kampen heeft met gevoelens van eenzaamheid. Het zou zomaar kunnen dat zij daardoor minder productief zijn wat zich kan door vertalen in de bedrijfsresultaten. Misschien goed om daar samen eens naar te kijken?

Er zijn diverse mogelijkheden:

  • adviesgesprek
  • voorlichting aan zowel werkgever als werknemers
  • (individuele) coaching van werknemers

Voor meer informatie kijk hier