• Blijer leven kun je leren!
  • Specialist Eenzaamheid
  • NLP en mBIT - Coach
  • Eenzaamheid, rouw en verlies

Veel gebeurtenissen in ons leven veroorzaken een gevoel van rouw of verlies. Maar helaas worden medeleven en begripvolle reacties na verloop van tijd verdrongen door ongeduld en onbegrip. Er komen vragen als: ‘Gaat het weer een beetje? Heeft het al een plekje gekregen? Of ze lopen een blokje om als ze je zien aankomen, duiken weg in de supermarkt. 

Ze zitten niet langer te wachten op verhalen over je overleden naaste, de (vecht)scheiding, je ongewenste kinderloosheid, het verlies van je gezondheid of dat jij je (klein)kinderen niet meer mag zien. Herken je dit? Niet gezien en gehoord worden raakt je in je hart en doet zeer. Dat kan een enorm eenzaam gevoel geven.

En je weet zelf, dit voelt echt niet fijn! Wil jij daar anders mee leren omgaan? Weer meer grip te krijgen  op jouw gevoelens?    De regie terug te krijgen over jouw eigen leven? Graag nodig ik je uit deel te nemen aan de themadag:

ALS ROUW EN EENZAAMHEID ELKAAR ONTMOETEN

Tijdens deze dag vertel ik je meer over de impact van rouw en eenzaamheid op jouw leven. Welke gezondheidsrisico’s je loopt en wat de mogelijke gevolgen hiervan zijn. En uiteraard wat je zou kunnen doen om dit te veranderen. Ook gaan we lekker praktisch aan de slag.

Op een speelse manier ga je ontdekken wat echt belangrijk voor jou is, hoe jij anders met situaties kunt omgaan en je leert handigheidjes die jou op moeilijke momenten gaan helpen. En ongetwijfeld vind je herkenning en erkenning bij je mededeelnemers en ervaar je dat je zeker niet de enige bent die hier last van heeft. Samen op weg naar een wat blijer leven!

Programma zaterdag 22 april:

  • 10.00 – 10.30 uur: ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte lekkernij
  • 10.30 – 16.00 uur: informatie afgewisseld met praktische oefeningen, tussendoor koffie/thee en alle tijd voor de lunch
  • 16.00 – 16.30 uur: terugblik op en afsluiting van deze dag   

Dit is zo’n dag waarop je weer wat blijer leert leven!

Ben jij erbij? Wil jij ook af van die gevoelens van eenzame rouw? Voor deze compleet verzorgde dag betaal jij slechts 99 euro. Via onderstaande button kom je terecht in de webshop waar jij je plaats kunt reserveren.

Er is een beperkt aantal plaatsen en vol is vol. Vervoer vanaf station Goes naar de locatie (zie hieronder) is tegen kleine vergoeding mogelijk.  Heb je nog vragen? Bel of mail me gerust, ik denk graag met je mee.   


Deze dag zijn we te gast bij B&B ZeeLand & Meer, Veerseweg 2-A in Kamperland. Een oude, verbouwde en sfeervolle boerderij op loopafstand van het Veerse Meer en omgeven door prachtige natuur. 

De hele dag door zullen we worden verwend met vers gezette koffie/thee, tafelwater, diverse huisgemaakte lekkernijen, een uitgebreide lunch met soep en lekkere broodjes, een vers gemaakte vruchten smoothie en meer.

En......aan het eind van de dag wacht er nog een kleine verrassing.